Malzemeler 1 Kg Koyun Eti (Kemikli Parça Et) 3 Adet Havuç 3 Adet Patates 2 Adet Limon Suyu 3 Adet Soğan 5-6 Su Bardağı Su Tuz , Karabiber Tarif 5-6 bardak suyu kaynatalım. Parçalanmış eti, kaynayan suya atıp, doğranmış havuç, patates...
Et Haşlama Tarifi
Malzemeler 1 Kg Koyun Eti (Kemikli Parça Et) 3 Adet Havuç 3 Adet Patates 2 Adet Limon Suyu 3 Adet Soğan 5-6 Su Bardağı Su Tuz , Karabiber Tarif 5-6 bardak suyu kaynatalım. Parçalanmış eti, kaynayan suya atıp, doğranmış havuç, patates...
Etiketler:
Et Haşlama Tarifi,
www.portal34.net,
yemek tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder